Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–1

Καλό παιχνίδι, γεμάτο ένταση και διάθεση για επικράτηση κι από τις δύο πλευρές έγινε στην Παλλήνη, όπου ο γηπεδούχος Παλληνιακός άξιζε κάτι καλύτερο από την ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε στον ιδιαίτερα φιλόδοξο και αγωνιστικά δυνατό, πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου.

Οι ομάδες είχαν «στηθεί» πολύ καλά από τους τεχνικούς τους, κι από την αρχή φάνηκε ότι επρόκειτο για αναμέτρηση αμφίρροπη. Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε για μια ακόμη αγωνιστική τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω με 1 βαθμό διαφορά από τον διώκτη του, το Κορωπί. Για τον Παλληνιακό, το ματς αυτό αποτέλεσε την απόδειξη των δυνατοτήτων της ομάδας…

Μόλις στο 8’ ο Τσιούμας έκανε από κοντινή προς το τέρμα πλάγια θέση, παράλληλη σέντρα, που πέρασε ανεκμετάλλευτη μπροστά από την εστία του Χριστοφιλέα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 12’ με γυριστή κεφαλιά του Βασιλού, που απέκρουσε εντυπωσιακά και πολύ δύσκολα σε κόρνερ ο Μανουσάκης. Στο 23’ πάλι ο Παλληνιακός έφθασε κοντά στο γκολ, με κεφαλιά του Κοβάνη που εξουδετέρωσε δύσκολα ο Μανουσάκης σε κόρνερ. Τελευταία καλή φάση του α’ ημιχρόνου ήταν αυτή του 33’, όταν ο Αθανασόπουλος με σουτ από 25 μέτρα, έστειλε την μπάλλα στην συμβολή των δοκών και άουτ…

Όσο περνούσε η ώρα, τόσο ανέβαινε το θερμόμετρο του παιχνιδιού, καθώς ο Παλληνιακός προσπαθούσε να κρατήσει με επιτυχία την μπάλλα στην κατοχή του αλλά και ο Ολυμπιακός (παρά τις αμυντικές του μικρές αδυναμίες), επιζητούσε το γκολ πιέζοντας κυρίως με τον Αθανασόπουλο και τον Φώσκολο. Σε μια από τις γρήγορες επιθέσεις τους στο 69’, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν (1-0) με κοντινό σουτ του Βασιλού, κι αφού ο Κοβάνης είχε σουτάρει από το ύψος της περιοχής και ο Μανουσάκης απέκρουσε προσωρινά, με υπερένταση των δυνάμεών του.

Το 1-0 από τον Βασιλό

Από το σημείο αυτό του αγώνα, άρχισε το δράμα της διαιτησίας του Παπάζογλου! Μέχρι τότε, η διαιτησία του ήταν απλώς με λάθη. Προς κάθε πλευρά. Από το 69’ και μετά είχε τα συνήθη ανάποδα φάουλ (όπως τα συνηθίζει ο συγκεκριμένος διαιτητής) ή καθόλου σφυρίγματα (!) σε εμφανείς παραβάσεις. Έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε -για κάποιο λόγο- να τιμωρήσει τον Παλληνιακό! Εκτός αν «φοβήθηκε» τον Ολυμπιακό, επειδή είχε την γνωστή προ 4ετίας διακοπή εις βάρος της ομάδας του Αγίου Στεφάνου, στο ματς με την Τριγλία, όταν δέχθηκε επίθεση από τον τότε προπονητή της ομάδας του Ολυμπιακού.

Το θέμα είναι ότι ο διαιτητής δεν σφύριξε 4-5 φάουλ υπέρ των γηπεδούχων, κυρίως σε επιθετικές ενέργειές τους (όταν έβγαιναν στην επίθεση για να πετύχουν πιθανώς δεύτερο τέρμα) ενώ με μεγάλη ευκολία σφύριζε τις «παραβάσεις» (κατά τον διαιτητή) των αμυνομένων του Παλληνιακού! Επίσης, απέβαλε αδίκως στο 76’ με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Καλούδη, ο οποίος δεν έκανε φάουλ (τέτοιο που να επισείει κάρτα), ενώ είχε χρεωθεί την 1η κίτρινη κάρτα στο α’ ημίχρονο για αμφισβητούμενο φάουλ (και αυτό), που δεν είχε κάνει ο Καλούδης αλλά συμπαίκτης του!

Όταν έμεινε με 10 παίκτες ο Παλληνιακός, δεν υπήρχε περίπτωση να μην ισοφαρισθεί. Το κενό του Καλούδη ήταν δυσαναπλήρωτο. Ο προσωπικός του αντίπαλος Αθανασόπουλος, δημιούργησε μέσα σ’ ένα δίλεπτο 3 ευκαιρίες! Και με την 3η προσπάθεια στο 78’ πέτυχε την ισοφάριση (1-1), με κοντινό πλασέ, κι αφού σε προηγηθέν σουτ του Φώσκολου, ο Χριστοφιλέας πρόλαβε κι απέκρουσε.

Η ένταση και το νεύρο των παικτών διήρκεσε μέχρι τέλους. Οι φιλοξενούμενοι έφθασαν απειλητικά στην εστία του Χριστοφιλέα ακόμη 2-3 φορές ενώ και οι γηπεδούχοι, παρά την αριθμητική τους αδυναμία, είχαν τουλάχιστον μια καλή ευκαιρία για δεύτερο τέρμα! Κανείς τους δεν τα κατάφερε…

ΣΚΟΡΕΡΣ: 69' Βασιλός – 78' Αθανασόπουλος.

ΔΟΚΑΡΙ: 33' Αθανασόπουλος.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 76' Καλούδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπάζογλου – Μπουξμπάουμ, Ρούντος. 
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Τσανακτσής, Αλβανός, Καλούδης, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος, Καββαδίας (63' Δημητρακάκης), Βασιλός, Μπερέτης (88' Μάρρος), Κοβάνης (83’ Γεωργιάδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μανουσάκης, Λέκα (81' Κατσιγιάννης), Τσιούμας, Κολώνης, Μπερμπάντης, Στέλλας, Στεφανή (71' Γιουβανέλλης), Καρποντίνης, Φώσκολος, Βαζέχα (57' Σουσούνης), Αθανασόπουλος.


http://neaepsana.blogspot.gr/2013/10/11_1543.html

2 σχόλια:

Για άλλη μια φορά η διαιτησία θα βγάλει πρωταθλητή αυτόν που θέλει η αρχή της ΕΠΣΑΝΑ.Σε κάθε γενική συνέλευση μας μιλούν για καθαρό πρωτάθλημα αλλά δεν μας πείθουν με τα έργα τους και με τις πράξεις τους.Απο τα μεγάλα λάθη του διαιτητή ήταν η ακύρωση καθαρού γκόλ ανακαλύπτοντας φάουλ στην πρώτη κεφαλιά και δεν άφησε πλεονέκτημα σε αντεπίθεσή μας καθως η μπάλα πήγε στον Βασιλό που έφευγε ένας με έναν γυρίζοντας την μπάλα πίσω ,φάουλ υπέρ του Παλληνιάκου.Οι πράξεις των διαιτητών είναι γνωστές και θα γίνονται συνέχεια το γνωρίζουμε ,αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν παίρνουνε εντολές η αν χρηματίζονται και τα δύο πιθανά είναι.Σαν διοίκηση θα πρέπει να δώσετε συγχαρητήρια και στην διοίκηση του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και προάγει το ήθος στις ακαδημίες του και στα μικρά παιδιά ,που από την αρχή του αγώνα οι μικροί οπαδοί του γαμούσαν εν χορό της μάνες τις αδελφές μας και εμάς τους ίδιους ,χωρίς κανείς από αυτούς να τους κάνει την παραμικρή παρατήρηση.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΟΧΙ ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΕΣ

Παλληνιακάρα ολέ. Σωκράτη κλεισε τα αυτιά σου και προχώρα η δουλειά που κανεις φαίνεται

Δημοσίευση σχολίου