Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Παλληνιακός - Νικηφόρος 1-0

Ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα ο Παλληνιακός και έφτασε τους 8 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές. Πριν λίγες ώρες επικράτησε στο ντέρμπι του Δήμου Παλλήνης απέναντι στον Νικηφόρο με 1-0, ξεπερνώντας τον μάλιστα πλέον στην βαθμολογία (οι Γερακιώτες έμειναν στους 7 βαθμούς). Σε ένα ματς κέντρου με ελάχιστες καλές φάσεις και με εμφανή τα σημάδια από την κούραση στους δύο αντιπάλους, μετά τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια του κυπέλλου. Πόσο μάλλον για τον Παλληνιακό, ο οποίος έπαιξε και 120 λεπτά στην αναμέτρηση με τον Κεραυνό.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις. Κυρίως παιχνίδι κέντρου. Στο 38’ ήρθε το γκολ, όταν έξω από την περιοχή και λίγο πλάγια δεξιά, ο Πανακούλιας εξαπέλυσε ένα δυνατό συρτό σουτ και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα του Νικοφόρου σημειώνοντας ένα καταπληκτικό γκολ!

Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια και χωρίς κάποια άλλη ιδιαίτερη φάση. Στην επανάληψη είχαμε στο 68’ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Κοβάνη να ξεπερνάει τον προσωπικό του αντίπαλο και να βγάζει τον Βασιλό φάτσα με τον τερματοφύλακα, αλλά το σουτ του τελευταίου ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Γερακιώτη πορτιέρο.

Στο 73’ ένα εκπληκτικό σουτ από πλευράς Νικηφόρου έξω από την περιοχή, χωρίς καλή ορατότητα ο Χριστοφιλέας έπεσε στη γωνία του εντυπωσιακά και απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 84’ νέα εκπληκτική απόκρουση του τερματοφύλακα του Παλληνιακού όταν σε εκτέλεση κόρνερ και καρφωτή κεφαλιά πετάχτηκε στο γάμα της εστίας του και έδιωξε σε νέο κόρνερ.

Στο 91’ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον Παλληνιακό, όταν ο Πανακούλιας με τον Σιάσιο άλλαξαν την μπάλα ο τελευταίος έβγαλε παράλληλη σέντρα και από το ένα μέτρο ο Κοκκινάκης δεν κατάφερε να ευστοχήσει για το 2-0!

Πως έπαιξε

Ο Σωκράτης Κιούρκος παρέταξε την ομάδα του με τον Χριστοφιλέα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Αλβανό δεξιά, Καλούδης, Μπλιάμπλιας Δημητρακάκη αριστερά. Αμυντικά χαφ ήταν οι Κούνας και Πανακούλιας και ο Καββαδίας μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού. Στην επίθεση βρέθηκαν οι Κοβάνης, Μπερέτης και Βασίλος.

Στο 20’ο Σιάσιος μπήκε στη θέση του Μπιάμπλια λόγω τραυματισμού και πήγε πίσω ο Κούνας. Επίσης στο 74’ πέρασε ο Κοκκινάκης στη θέση του Κοβάνη με τον νεαρό να τοποθετείται μπροστά από τα δύο στόπερ αμυντικός χαφ.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Καλούδης, Μπλιάμπλιας (20’ Σιάσιος), Δημητρακάκης, Κούνας, Πανακούλιας, Καββαδία, Κοβάνης (74’ Κοκκινάκης), Μπερέτης (84’ Γεωργιάδης), Βασίλος.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Τσιάμης, Χριστόπουλος, Καραΐνδρος, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Χατζηπαναγιώτης, Δ. Πελέκης (65′ Στυλιανού), Πραμάτιας (75′ Σταύρακας), Τσικριτέας, Καγιάς.

 

Ρεπορτάζ Γιάννης Μαραζιώτης

http://palliniakosclub.blogspot.gr/2013/10/blog-post_27.html

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου