Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Γλυκά Νερά - Παλληνιακός 1-2

Πιστοποίησε το γεγονός ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία Παλληνιακός. Πριν λίγες ώρες επικράτησε 2-1 εκτός έδρας των Γλυκών Νερών στο ντέρμπι της αγωνιστικής και με το τρίποντο που πήρε, απομακρύνθηκε αισθητά από τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας, φτάνοντας τους 11 βαθμούς και ατενίζοντας πλέον πολύ πιο αισιόδοξα τη συνέχεια.

Η ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου έπαιξε κατά διαστήματα πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, είχε πολλές τελικές προσπάθειες και αν υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να μας προβληματίσει από αυτό το ματς, είναι οι χαμένες ευκαιρίες. Διότι πραγματικά ο Παλληνιακός θα μπορούσε να πετύχαινε πολύ υψηλότερο σκορ. Αλλά ας δημιουργούνται φάσεις και στην πορεία θα λυθεί και ο γρίφος του σκοραρίσματος…

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο 8′ είχαμε την πρώτη καλή φάση από πλευράς Παλληνιακού, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πανακούλια, ο Δημητρακάκης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 18′ είχαμε το 1-0 για τα Γλυκά Νερά όταν ο Τσαπαρής από αριστερά με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Παπάζογλου μόνο του ξεμαρκάριστο στην περιοχή κι εκείνος κοντρόλαρε ωραία και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Η αντίδραση του Παλληνιακού ήταν άμεση όμως και στο 20′ κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν από δεξιά ο προωθημένος Δημητρακάκης έβγαλε ωραία σέντρα στο πρώτο δοκάρι, εκεί πετάχτηκε ο Βασιλός και με κεφαλιά έκανε το 1-1 .

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου