Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Σούπερ ο Παλληνιακός, τρία γκολ και θέαμα!!

Επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις για τον Παλληνιακό, ο οποίος νίκησε τα Γλυκά Νέρα 3-0, με τον Βασιλό να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Μητσιάρα ένα. Με το «τρίποντο» αυτό οι Παλληνιώτες έφτασαν τους 33 βαθμούς μετά από 22 αγωνιστικές και πλέον κυνηγάνε την πεντάδα.

Όσον αφορά το ματς, η ομάδα της Παλλήνης από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της. Μάλιστα, μόλις στο 12ο λεπτό τα πράγματα έγιναν πιο απλά, καθώς μετά από ωραίο συνδυασμό του Βασιλου με τον Σιάσιο και σουτ του Μητσιάρα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0!

Το γκολ αυτό έδωσε… αέρα στον Παλληνιακό, ο οποίος στην συνέχεια έψαξε και το δεύτερο τέρμα, έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν τα κατάφερε μέχρι το τέλος του 45λεπτου.

Στο δεύτερο μέρος τα Γλυκά Νερά προσπάθησαν να αντιδράσουν, πίεσαν για την ισοφάριση, όμως ο Παλληνιακός άντεξε και στο 70’ μετά από ωραία κάθετη του Μητσιάρα, ο Βασιλός με πλασέ έκανε το 2-0! Οι δύο αυτοί παίκτες είχαν κι άλλες καλές στιγμές για να σκοράρουν κατά την διάρκεια του ματς, ενώ «άτυχος» ήταν και ο Μπερέτης, καθώς οι αντίπαλοι αμυντικοί σταμάτησαν το σουτ του πάνω στην γραμμή.

Λίγο πριν το φινάλε του ματς όμως και συγκεκριμένα στο 89΄, ο Καλούδης γύρισε ωραία και έβγαλε τετ α τετ τον Βασιλό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σημαδέψει σωστά και να γράψει το τελικό 3-0!

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Κούσης, Δημητρακάκης, Αλβανός, Πανακούλιας, Καλούδης, Σιάσιος (58′ Καββαδίας), Δαραμούσκας, Βασιλός, Μπερέτης, Μητσιάρας (69′ Κούνας).


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ:

Τσούκας, Παπάζογλου, Φ. Αντωνόπουλος, Λάβδας, Αναστασάκης, Γιαννούλης, Παναγόπουλος (69′ Μίνο), Νάνος, Μουτζακάς, Κουτρουμάνος (80′ Τετόρος), Καραμανίδης (58′ Θεοφάνους).

Photo 16 Φεβ 2014 - 10-28 π.μ.

Η φάση που ο Βασιλός πετυχαίνει το 3-0

(Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

http://palliniakosclub.blogspot.gr/2014/02/blog-post_20.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου