Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Παλληνιακός-Παθιακάκης 5-1

palliniakos[5]

Χθες Κυριακή 6/9 σε αγώνα που διεξήχθη στην Παλλήνη ο Παλληνιακός έδωσε το τελευταίο προγραμματισμένο φιλικό του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Παθιακάκη. Ο Παθιακάκης φέτος θα αγωνισθεί και πάλι στην Β’ κατηγορία αφού πέρσι αν και τερμάτισε 3ος δεν προβιβάσθηκε λόγω του ότι ο πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας δεν κατάφερε στα μπαράζ να εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο Παλληνιακός παρατάχθηκε με τους: Χριστοφιλέας, Μπούρας Π., Κούσης, Αλβανός, Καλούδης, Ελ Γκαμάλ, Μπούρας Η., Κούνας, Νάκου, Σιάσος, Κοβάνης. Στο Α΄ημίχρονο και πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό ο Κοβάνης μετά από έξυπνη μπαλιά του Μπούρα Π στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-0.
Το γρήγορο γκόλ φαίνεται ότι εφησύχασε τους ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού κάνοντας τους πιο χαλαρούς με το παιχνίδι μέχρι το 20ο λεπτό να παίζεται περισσότερο στο κέντρο με χαρακτηριστικά την δύναμη και τα σκληρά μαρκαρίσματα κυρίως από πλευρά Παθιακάκη. Σε αυτό το χρονικό σημείο και μετά από ολιγωρία της άμυνας ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για τον Παθιακάκη δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Μετά την ισοφάριση και σαφώς επηρεασμένοι οι ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού ανέβασαν ταχύτητα μπήκαν πιο γερά στις φάσεις και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι με τον Σιάσο. Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ έπεσε στην σωστή γωνία και με διπλή προσπάθεια το αποσόβησε.
Όμως αυτό που δεν κατάφερε ο Σιάσος, λίγες φάσεις αργότερα το κατάφερε ο Κοβάνης κάνοντας με ωραίο σουτ το 2-1. Ο Παθιακάκης δεν το έβαλε κάτω και σε μια ανύποπτη φάση κοντά στη λήξη του ημιχρόνου κέρδισε με σωστή απόφαση του Διαιτητή πέναλτι.
Εκεί δυστυχώς για την ομάδα του Παθιακάκη κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Χριστοφιλέας ο οποίος και μετά από αυτοσυγκέντρωση λίγων δευτερολέπτων (η κίνηση που έκανε πριν την εκτέλεση έδειχνε ότι ήταν σίγουρος) έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα στην αριστερή του γωνία.

Το 2ο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του Παλληνιακού η οποία με ένα επιθετικό μονόλογο πέτυχε άλλα 3 τέρματα. Δύο πέτυχε ο χθεσινός συνήθης ύποπτος Κοβάνης ανεβάζοντας τα προσωπικά του τέρματα στον συγκεκριμένο αγώνα σε 4 πιστοποιώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο ότι φέτος βλέπει δίχτυα.

Το τρίτο τέρμα στο 2ο ημίχρονο πέτυχε ο Σιάσος με γκολ από αυτά που αρέσουν και ξεσηκώνουν τον κόσμο στην εξέδρα (απευθείας εκτέλεση φάουλ στο αριστερό παράθυρο αφήνοντας άγαλμα τον τερματοφύλακα). Στο 2ο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και άρεσαν οι Κανάκης, Κοκκινάκης, Καββαδίας, Κυριόπουλος.
Η ομάδα του Παθιακάκη παρουσιάζοντας ένα αρκετά νεανικό σχήμα έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλό δρόμο και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει και φέτος με σκοπό την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία. Με ιδιαίτερη χαρά οι άνθρωποι του Παλληνιακού υποδέχθηκαν τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ντρένοβα ο οποίος από πέρσι και μετά από 3 σαιζόν στην Παλλήνη αγωνίζεται στην ομάδα του Παθικάκη ενώ του ευχήθηκαν καλή επάνοδο από τον τραυματισμό του. Επίσης ευχήθηκαν καλή πορεία και στον προπονητή του Παθιακάκη και παλιό γνώριμο από το πέρασμα του στις ακαδημίες του Παλληνιακού τον Γιάννη Παπασταματίου.

Ο Σωκράτης Κιούρκος δήλωσε : Σήμερα ολοκληρώθηκε η σειρά των αγώνων προετοιμασίας και από την επόμενη Κυριακή ξεκινά ο Μαραθώνιος του πρωταθλήματος που θα ολοκληρωθεί μετά από 32 αγωνιστικές. Η προετοιμασία κύλησε ομαλά και χωρίς ιδιαίτερους τραυματισμούς εστιάζοντας κυρίως στην σωστή επανένταξη κάποιων παιδιών που προέρχονται από αποχή καθώς και των παιδιών που ανέβηκαν από την ομάδα των νέων.
Ακόμα θέλουμε δουλειά και αυτό κάνουμε καθημερινώς στις προπονήσεις. Πιστεύω σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχω στο ρόστερ και θεωρώ ότι την Κυριακή με τον Μαραθώνα θα παρουσιαστούμε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την νίκη και τους 3 βαθμούς.
Ευελπιστώ να έχει λυθεί το θέμα με την άδεια του γηπέδου μας και να μην χρειασθεί να παίξουμε σε άλλο γήπεδο που θα ορίσει η ΕΠΣΑΝΑ παίζοντας στην ουσία εκτός έδρας. Είμαστε μια ομάδα με αρκετά νέα παιδιά και είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο κοντά μας.

Στα ευχάριστα η παρουσία αρκετών φίλων και των 2 ομάδων. Τον αγώνα επίσης παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου και τα μέλη του Δ.Σ Γιαβρούδης, Κοκκινάκης, Μπούρας, Θεοχάρης, Παπαδόπουλος.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον επίσης παρακολούθησε μεγάλο μέρος της συνάντησης και ο τέως Πρόεδρος Παναγιώτης Μερτύρης ο οποίος και λόγω της ιδιότητας του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης έγινε αποδέκτης της έντονης ανησυχίας και προβληματισμού όλων των ανθρώπων του Παλληνιακού για το τεράστιο θέμα της αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

Για το θέμα της αδειοδότησης ο κύριος Μερτύρης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι κατά την περασμένη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου είχε διαπιστώσει έγκαιρα το πρόβλημα και με συγκεκριμένες ερωτήσεις προς τον τότε και νυν Δήμαρχο, τον καλούσε να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση των αδειών τάχιστα επισημαίνοντας τον κίνδυνο. Δυστυχώς όμως δεν εισακούσθηκε με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.
Δεσμεύθηκε επίσης να το θέσει ως μείζον θέμα στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου