Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Άτυχος για άλλη μία φορά ο Παλληνιακός - Ήττα με 1-0 στο Κορωπί


Με τον Γιαχάεβ (που γλίτωσε την αποβολή στο ματς Κυπέλλου) καλύτερο παίκτη και σκόρερ, το Κορωπί νίκησε 1-0 τον Παλληνιακό, που στάθηκε άτυχος -άλλη μια φορά- αφού έχασε πέναλτυ, είχε δοκάρι και διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του β’ ημιχρόνου!

Το Κορωπί ήταν καλύτερο στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο, το παιχνίδι άνοιξε, με πολλή κινητικότητα αλλά χωρίς μεγάλες φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο 10’ και τον τερματοφύλακα Χριστοφιλέα, που τραυματίσθηκε και τον αντικατέστησε ο Αραχωβίτης ενώ στο 39’ νέος τραυματισμός του Κυριόπουλου έφερε στο παιχνίδι τον Κούση. Πάντως, οι αλλαγές αυτές δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα τόσο, όσο το χαμένο πέναλτυ του Νάκου (το εκτέλεσε άουτ)! Ήταν στο 46’ όταν ο Ζώκος ανετράπη από τον Πλάτανο και κέρδισε το πέναλτυ. Είχαν προηγηθεί στο τέλος του α’ ημιχρόνου (45’) οι γηπεδούχοι, με το γκολ του Γιαχάεβ, πλασέ μέσα από την περιοχή (1-0).

Άλλες σημαντικές φάσεις του αγώνα:

11’: Αδύναμο σουτ του Μαρινάκη μέσα από την περιοχή, άουτ.

25’: Σουτ από καλή θέση του Πάντου, απέκρουσε εύκολα ο Αραχωβίτης.

29’: Σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαχάεβ, από το ύψος του πέναλτυ.

55': Σουτ του Κούση στο δοκάρι του Μιχάλη.

80’: Κεφαλιά του Νάκου, μπλόκαρε με εκτίναξη ο Μιχάλης.

Διαιτητές: Μαλαμάς, Γουργιώτης – Μπουξμπάουμ.

ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης (80' Αλεξίου), Ματσάγγος, Μαρινάκης, Νούρια (77' Χαρίτος), Πλάτανος, Χανιώτης, Α. Γιαχάεβ, Έρτσιου (50' Βελλής).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας (10' λ.τρ. Αραχωβίτης), Κούνας, Νάκου, Αλ. Καλούδης, Κάππος, Ελ Γκαμάλ, Ζώκος, Δαραμούσκας (80' Ηλ. Μπούρας), Κυριόπουλος (39' λ.τρ. Κούσης), Φελέκης, Καββαδίας.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου