Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Σωκράτης Κιούρκος: Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ της Παλλήνης και του Παλληνιακού που "έσβησε" ξαφνικά - Αύριο το τελευταίο ΑΝΤΙΟ

Σοκ επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην κοινωνία της Παλλήνης, από την είδηση του χαμού του Σωκράτη Κιούρκου, προπονητή του Παλληνιακού! Μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, το απόγευμα της Τετάρτης 18/2, ο Σωκράτης ένιωθε πόνους στην καρδιά αλλά δεν έδωσε την δέουσα σημασία στο γεγονός. Αργότερα, κι επειδή οι πόνοι συνέχιζαν, τον πήγε η σύζυγος με την αδελφή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου δέχθηκε στοιχειώδεις πρώτες βοήθειες (καρδιογράφημα, υπέρηχο, που δεν έδειξαν τίποτα). Μέχρι, όμως, να του κάνουν μια αντιπηκτική εξέταση, ο άνθρωπος εξέπνευσε προφανώς από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, ξημερώματα της Πέμπτης!

Ο Σωκράτης Κιούρκος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζούσε στην Παλλήνη από το 1967. Εργαζόταν ως υπάλληλος του Δήμου Σπάτων. Έχει οικογένεια με 3 παιδιά, την Βασιλική 21 ετών (παίζει βόλλεϋ στα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ), την Δέσποινα 18 ετών (παίζει βόλλεϋ στον Α.Ο ΠΑΛΛΗΝΗΣ) και τον Σπύρο 16 ετών (παίκτη του Παλληνιακού). Ήταν πολύ ευαίσθητος χαρακτήρας και τα τελευταία χρόνια από την στενοχώρια του κάπνιζε!

Έπαιξε ποδόσφαιρο στον Παλληνιακό, όπου άρχισε ως σέντερ-φορ, στον Ακράτητο Άνω Λιοσίων (ως αμυντικό χαφ), στην Τριγλία και στον Αήττητο Σπάτων. Συνέχισε την προσφορά του στο ποδόσφαιρο ως προπονητής της Θύελλας Διασταύρωσης Ραφήνας, όπου εργάσθηκε αρκετά χρόνια κι ανέδειξε πολλά ταλέντα, παίρνοντας την ομάδα από τις μικρές κατηγορίες κι ανεβάζοντάς την ψηλά. Μετά ανέλαβε τον Παλληνιακό, πήγε για δύο περιόδους στο Καπανδρίτι, κι επέστρεψε στον αγαπημένο του Παλληνιακό, μέχρι σήμερα.

Αύριο Παρασκευή, (20/02/2015) και ωρα 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα στην Παλλήνη συγγενείς και φίλοι του Σωκράτη Κιούρκου θα του πουν το τελευταίο "αντίο".

Η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί, αντί στεφάνου, τα χρήματα να δοθούν στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων "ΧΑΡΑ" στη Παλλήνη.

 

 

 

 

 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου