Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 3–2

Η κεφαλιά του Κυριόπουλου για το 2-2

Σε παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς, ο γηπεδούχος Παλληνιακός κέρδισε τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου με 3-2 και σιγούρεψε την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 39’, κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, με γκολ του Ζώκου (1-0). Τόσο πριν όσο και μετά την επίτευξη του τέρματος, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις, κι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να προηγηθούν, καθώς ο Αραχωβίτης πραγματοποίησε και μια σωτήρια απόκρουση σε προσπάθεια του Τσέλια.

Στο β’ ημίχρονο φάνηκε καθαρά ότι η ομάδα του Μπογιατίου ήθελε την νίκη. Μπήκε αποφασισμένη να ανατρέψει την κατάσταση και το σκορ. Μάλιστα, τα κατάφερε με την είσοδο του Κώστα Τσεβά στο ματς, ο οποίος (μετά από πάσα του Τσέλια) ισοφάρισε στο 55’ με κεφαλιά (1-1). Ο Ολυμπιακός έκτιζε την επικράτησή του και γύρισε το σκορ στο 60’ με κοντινό πλασέ του Τσέλια, που πήρε πάσα από τον Χ. Τσεβά (1-2). Η σχετικά εύκολη ανατροπή, καθησύχασε τους παίκτες του Ολυμπιακού, που σιγά-σιγά χαλάρωσαν τις προσπάθειές τους, προφανώς επειδή φαντάστηκαν εύκολη την τελική νίκη τους!

Όμως, η πραγματικότητα έφερε αλλιώς τα πράγματα. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι ήθελαν πολύ την νίκη και ξέσπασαν, κερδίζοντας τον χώρο του κέντρου και πιέζοντας την άμυνα των φιλοξενουμένων, που απεδείχθη πολύ «λίγη» για να αποτρέψει τις αντίπαλες επιθετικές ενέργειες. Έτσι, ο Παλληνιακός με συνεχείς επιθέσεις και μεγάλες μπαλλιές, έφθασε στην ανατροπή της ανατροπής! Στο 70’ έκανε σέντρα από το κέντρο ο Κούσης και ο Κυριόπουλος, σωστά τοποθετημένος, νίκησε στον αέρα τους αντιπάλους του και με κεφαλιά ισοφάρισε 2-2. Κάτω από τις έντονες επευφημίες συμπαικτών και φίλων της γηπεδούχου, ο Ζώκος ολοκλήρωσε στο 82’ την απίστευτη ανατροπή, διαμορφώνοντας με νέα κεφαλιά (ο κοντός Ζώκος επικράτησε -σε χαμηλό ύψος- του πανύψηλου Βιδάλη) το τελικό 3-2. Κάποιες προσπάθειες των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Μετριότατοι οι διαιτητές (Αντ. Βλάχος – Κάλλης, Μακρής). Άλλα έβλεπαν, κι άλλα σφύριζαν και υποδείκνυαν.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου, Τσαμουρτζής (67' Κούσης), Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Ηλ. Μπούρας, Ζώκος (85' Δαραμούσκας), Κούνας, Κυριόπουλος (77' Καββαδίας), Κοβάνης, Φελέκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Σκόρδας, Σεβδαλής, Βιδάλης, Μουρούτης, Αρκουμάνης, Τσέλια, Ανδρεαδάκης, Μπαλωμένος (46' Κ. Τσεβάς), Χ. Τσεβάς, Ζυγούρης (65’ Αρβανιτάκης).

Ο σκόρερ δύο τερμάτων του Παλληνιακού Μάρκος Ζώκος πανηγυρίζει με τον προπονητή του Παναγιώτη Χριστοφιλέα

neaepsana.blogspot.gr

.

2 σχόλια:

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΗΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου