Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

"Χορεύοντας" στη βροχή ο Παλληνιακός πέρασε από το Μαρκόπουλο με 2-1

 
 

Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, Μαρκό και Παλληνιακός  πάλεψαν στον… βούρκο του γηπέδου για τους 3 βαθμούς της νίκης. Και οι 2 ομάδες ήταν σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση και τα έδωσαν όλα παίζοντας ποδόσφαιρο σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της καταιγίδας που προηγήθηκε της έναρξης του παιχνιδιού. 

Οι παίκτες του Παναγιώτη Χριστοφιλέα πιο αποφασισμένοι πιο ψυχωμένοι παίζοντας και καλύτερο ποδόσφαιρο τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 2-1 και να βάλουν στις βαλίτσες τους τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα της Μαρκό ευτύχησε να προηγηθεί πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού με γκολ του Βασιλού έπειτα από αδράνεια ης άμυνας της ομάδας μας.

Από εκείνο το σημείο και μετά και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ο Παλληνιακός πήρε τα ηνία του αγώνα και έχοντας περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του περιόρισε τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο.

Τελικά η ομάδα μας κατάφερε να πάρει την μεγάλη νίκη ισοφαρίζοντας για αρχή με γκολ στο 70' του Κυριόπουλου (τρομερή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Χαρίση) και στο 80' του Μαυράκη ο οποίος ακούγοντας τον προπονητή του να φωνάζει από τον πάγκο, ακολούθησε την φάση και εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας της Μαρκό σκόραρε.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας κος Χριστοφιλέας Παναγιώτης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Κάναμε μια μεγάλη νίκη και πλέον κοιτάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Θέλω να ευχηθώ στην Μαρκό να βρει τον δρόμο της, αφού είναι ένα ιστορικό σωματείο και δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί.»

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Τζαφόλιας Δ., Βιτσεντζάτος

ΜΑΡΚΟ: Φιλιπόπουλος, Καλαβρός, Σκορδάς, Τσεβδερίκοφ, Πλίτσης, Δημητρακόπουλος, Σιδέρης, Μερκούρης (75' Τζανής), Λάπας, Βασιλός (70' Γκριμέκης), Κουτρομάνος (42' λ.τρ. Δημογιάννης).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος (82' Κοτρωζίνης), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Χαρίσης, Κυριόπουλος, Καμάρας (25' λ.τρ. Κοβάνης), Βυργιώτης (65' Μαυράκης), Καστής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου