Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Στήριξη σε ομάδα και προπονητή από τον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ



Στήριξη σε ομάδα και προπονητή  με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν από λίγο το Δ.Σ της ομάδας μας.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου συνεδρίασε το Δ.Σ. με μοναδικό θέμα την (μέχρι και το πέρας της 8ης αγωνιστικής), ομολογουμένως άσχημη  πορεία της Ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ομοφώνως εκφράζουν την στήριξη και εμπιστοσύνη τόσο στο πρόσωπο του προπονητή κου Χριστοφιλέα Παναγιώτη  καθώς και σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ευχαριστεί επίσης όλους τους πιστούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι είναι δίπλα στον Παλληνιακό μας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και τους καλεί να συστρατευθούν στην προσπάθεια που ξεκινάει από σήμερα με στόχο την ανάκαμψη και την επιστροφή στις νίκες.
Υποσχόμαστε στον κόσμο της Παλλήνης, ότι όλοι μαζί Διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές θα δώσουμε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων μας με μοναδικό στόχο να επιστρέψει ο Παλληνιακός εκεί που πρέπει να είναι και ανήκει.
Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, είμαστε η μεγαλύτερη και ενδοξότερη ομάδα του Δήμου Παλλήνης και γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να αποτύχουμε.
Για εμάς όλους λοιπόν, τώρα ξεκινάει η μάχη.

Υ.Γ. ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. εκφράζουν τις ευχές τους, στον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Κοβάνη, για ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.



Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Καμπουρίδης  Γιάννης 
  
Ο Γεν.  Γραμματέας του Δ.Σ.
 Χρήστος  Αναστασίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου