Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο: Ανακοίνωση του συλλόγου μας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφανου και κάλεσμα προς όλους τους Παλληνιώτες και μη, σε συγκέντρωση τροφίμων και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Την προσεχή Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής.

Σχολιάζοντας δημοσίευμα που φέρει τον κο Αλμπάνη Βαγγέλη να προσφέρει πριμ για τον συγκεκριμένο αγώνα επισημαίνουμε ότι ο κος Αλμπάνης δεν είναι παράγοντας της ομάδας μας και  οποιαδήποτε δήλωση του δεν δεσμεύει αλλά ούτε και αντιπροσωπεύει τον Παλληνιακό.

Οποιαδήποτε αναφορά σε υπόσχεση να δοθεί πριμ στους ποδοσφαιριστές μας, ως κίνητρο για την επίτευξη της νίκης στον συγκεκριμένο αγώνα, δεν εκφράζει το Δ.Σ. και σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της περιόδου.


Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας θα αγωνισθεί με στόχο την νίκη,όπως άλλωστε κάνει σε κάθε παιχνίδι.

Μοναδικό κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μας είναι ο σεβασμός στην ιστορία του Παλληνιακού μας αλλά και η υποχρέωση προς όλους τους φίλους της ομάδας οι οποίοι είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν.

Ως Παλληνιακός εκφράζουμε τον σεβασμό προς το επίσης ιστορικό σωματείο του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και ευχόμαστε να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων.

Επιλέξαμε ο συγκεκριμένος αγώνας να συνδεθεί με την κοινωνική δράση συγκέντρωσης τροφίμων υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας και καλούμε όλους τους φίλους της ομάδος μας να βοηθήσουν με την συμμετοχή τους .

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                                        Ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ.

Καμπουρίδης  Γιάννης                                                                            Χρήστος Αναστασίου                                                            


ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2, 15351 – ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ-FAX210 6031693 e-mailpalliniakosfc@gmail.com


 

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου του Παλληνιακού, στα πλαίσια του φιλανθρωπικού της έργου και με την ευκαιρία των Άγιων ημερών των Χριστουγέννων, καλεί όλους τους Παλληνιώτες και μη, σε συγκέντρωση τροφίμων και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης (εκτός ρουχισμού). 

Η συγκέντρωση των ειδών, θα γίνει τη Κυριακή 11/12/2016 στο προαύλιο χώρο του Γηπέδου Παλλήνης και θα διαρκέσει από τις 10:00 έως και το πέρας (17:00) του αγώνα Παλληνιακός – Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Α κατηγορίας Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. 

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα προσφερθούν εκ μέρους των Πολιτών και των φίλων του Παλληνιακού, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο 
Παλληνιακός ΑΟ

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου